Kaksplus.fi


7. heinäkuuta 2014

Rennosti


Tätä mä kaipasin, nimittäin irtiottoa arjesta. Neljän päivän löhöilyä mökillä. Keskellä ei mitään. Tehden en yhtikäs mitään. Ja mikä parasta, ihan kahdestaan poikaystävän kanssa. Muistoksi jäi muutama henkeä salpaava kuva auringonlaskusta, toistakymmentä itikan puremaa, sekä auringon polttama iho. Ei mikään miellyttävä tunne, kun tajuaa notkuneensa laiturin päässä auringon paahtavassa kuumuudessa 6 tuntia, ilman minkäänlaisia suojakertoimia. Voin kertoa, että teki hiton kipeää. Tehokasta googlailua, mikä tepsisi kaikista parhaiten, ja annoin mahdollisuuden Turkkilaiselle jogurtille. Poikaystävä lusikoi jogurttia palaneisiin kohtiin, jonka annoin olla 20 minuuttia ennen pois pesemistä. Helpotti! Mä olen edelleen punainen niskasta kantapäihin, mutta polttava ja kiristävä tunne on poissa.
Olo on kyllä kieltämättä taas niin rentoutunut, ja arki maistuu jälleen hitusen paremmalta! Tekisi mieli virnistellä typerästi ihan koko ajan. Toivottavasti rento fiilis ja hyvä mieli pysyy, sillä edessä on aikamoisia työputkia, ennen kuin pääsee taas irtautumaan arjesta.

2 kommenttia :

  1. Oo mikä auringonlasku! Ihan mieletön :) Itsensä polttaminen ei ole koskaan kivaa. Siitä on ihan liikaa kokemusta. Hyvä, että turkkilainen jugurtti helpotti.

    VastaaPoista

a penny for your thoughts