Kaksplus.fi


14. syyskuuta 2014

There's no place like home

Viimeisimmästä postauksesta on vierähtänyt jo taas jonkin aikaa, ja jos ihan rehellisiä ollaan, niin koko kesähän täällä blogin puolella on vietetty hiljaiseloa. Nyt olisi kuitenkin tarkoitus herätellä tätä blogia, ja ihan ensimmäiseksi mä ajattelin vihdoin ja viimein esitellä teille hieman meidän uutta kotia.

Kun me ensimmäisen kerran päästiin katsomaan meidän yhteistä uutta kotia, oli kämppä suoraan sanoen aika hirvittävä. Puolipaneelit koristi jokaisen huoneen seinää, eivätkä tapetit olleet tältä vuosikymmeneltä. Kaikista kamalinta oli kuitenkin hirvittävät muovilattiamatot, jotka taisivat jokaisessa huoneessa olla vieläpä eri sorttia. Vuokraajat kuitenkin kertoivat heti ensi kättelyssä, että ovat päättäneet pintaremontoida asunnon ennen uusia vuokralaisia, ja siitähän se ajatus sitten lähtikin! Me päädyttiin itse remontoimaan tätä asuntoa yhteistuumin vuokranantajien kanssa, ja saatiin itse vaikuttaa mm. seinien väriin. Remontti tuntui kestävän ikuisuuden, mutta lopulta me päästiin muuttamaan! Melkein koko kesä tuli silti elettyä muuttolaatikoiden ja kaaoksen keskellä, sillä asunnon pohjaratkaisun ja neliömäärän takia ei saatu kaikkia vanhoja huonekaluja tänne sopimaan. Niinpä hommauduttiin suurimmasta osasta eroon, ja etsittiin uusia, sopivampia huonekaluja tilalle. Vihdoinkin ollaan saatu kaikki isoimmat ostoslistalla olevat hankittua, ja koti alkaa olla aika lailla valmis.


Tältä meillä nyt siis tällä hetkellä näyttää! Hyvin keskeneräistähän täällä vielä on. Vielä pitäisi asentaa parit lamput kattoon, lyhennellä verhoja, sekä maalailla vähän listoja. Lisäksi on tarkoitus hommata enemmän koriste-esineitä, sekä tauluja meidän paljaille seinille. Sofian huoneen kuvat jätin tästä postauksesta pois, sillä haluan esitellä sen erikseen. Tarkoitus olisi myös jossakin vaiheessa tehdä vielä videon muodossa postaus meidän kodista, josta saatte sitten vähän paremman kuvan tästä kokonaisuudesta, sekä näette ne kuvaamattakin jääneet nurkat. Hah! Mutta, mitäs tykkäätte? :)

13 kommenttia :

 1. <3________________________<3

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Törmäsin tuohon kerran ebayssa, ja oli pakko tilata! Vielä se ei ole löytänyt sitä omaa paikkaansa, mutta majailee toistaiseksi meidän keittiössä. Se on jotenkin niin symppis. :)

   Poista
 3. Mä oon ihan rakastunu. Tuu meillekin sisustaa! :D Etenki toi teidän makkari on ihana, jotenki niin kaunis ja selkeä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäkin, hahah! Makkari on munkin lempihuone tässä asunnossa. :) Ja tuun tottakai! Sisustaminen on ihanaa. <3

   Poista
 4. Mä tykkäsin tästä hirveesti! Ihanan persoonallisia juttuja ja varmasti just teidän näköinen!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On kyllä, ensimmäistä kertaa elämässäni mä voin sanoa, että koti tuntuu ja myös näyttääkin kodilta. Kun tuon sohvan sais vaihdettua uuteen, niin olisin tyytyväinen. ;)

   Poista
 5. Ja erityispiseet jääteepullolle, jonka itekin oon vitriinikaappiin hamstrannu xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, noi on niin söpöjä! Ostin tota jääteetä oikeasti vaan tuon pullon takia! :D

   Poista

a penny for your thoughts