Kaksplus.fi


15. lokakuuta 2014

Nukkekoti

Lukijan toiveesta, tässä tulisi muutama kuva tuosta neidin nukkekodista. Ostin tämän Sofialle 5 -vuotis syntymäpäivälahjaksi, ja voitte varmaan kuvitella tytön ilmeen, kun isän luota kotiin palatessa oli huoneeseen ilmestynyt neitiä isompi nukkekoti!


Kyseessä on KidKraftin Amelia niminen nukkekoti. Kerroksia on kolme, ja jopa hissikin tästä löytyy! Nukkekoti on kauttaaltaan (takaseinää lukuunottamatta) huoliteltu, joten tämän voisi sijoittaa vaikkapa keskelle huonetta. Lisäksi mukana tuli kaikki kuvissa esiintyvät kalusteet.
Tilasin tämän Lounatuuli nimisestä verkossa toimivasta lastenmyymälästä, ja hintaa tällä oli postikuluineen pyöreästi 200 euroa. Olihan hinta aika suolainen, mutta mieluummin maksoin vähän enemmän isommasta ja kestävemmästä nukkekodista, kun melkein saman summan olisi saanut pulittaa muovisesta Barbien talosta.
Alkuun haaveilin ihan tavallisesta pienestä nukkekodista, mutta Sofia halusi Barbeille ja muille nukeilleen kodin. Niinpä tämän nähdessäni en epäröinyt hetkeäkään, vaan nukkekoti lähti heti pienen hintavertailun jälkeen tilaukseen. Enkä ole katunut tämän ostoa hetkeäkään - paitsi ehkä siinä vaiheesa kun muutettiin tähän neliömääräisesti pienempään asuntoon - sillä nukkekoti on leikeissä edelleen mukana lähes päivittäin.

KidKraftilla on muuten paljon toinen toistaan upeampia nukkekoteja, leikkikeittiöitä ja mm. lasten kampauspöytiä. Jos olisi enemmän rahaa ja tilaa, mä varmaan hankkisin meille enemmänkin näitä KidKraftin isompia leluja, sen verran ihastuneita me ollaan oltu tähän nukkekotiin! En voi muuta kuin suositella näitä kaikille jotka nukkekodin ostamista harkitsevat.

12 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Niin on myös tämän mutsin ja Sofiankin mielestä. :)

   Poista
 2. Ihana! Pitää googlailla ja katsoa jos vaikka eksyis pukinkonttiin :) ps olis arvontaa sampsukan piposta...http://muuttotuulia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä! Tää on ollut ihan menestys ainakin meillä. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Jep! Sitä on nukkekodin ostamisen jälkeen lähtenyt enemmän kuin mielellään mukaan barbie -leikkeihin. ;)

   Poista
 4. Oon aidosti kateellinen. 23-vuotias. Hitto mihin mäkin päiväni tuhlaan, kun ois tommonenkin.

  VastaaPoista
 5. Löysin sun blogiin, kun etin itelleni uutta luettavaa :)

  Vautsi, aivan ihana nukkekoti. Mä oon kattellu meiän tytölle nukkekotia, mutta en oo vielä päätyny mihinkään. Tosin en taida sitä vielä jouluks edes ostaa, jos vasta vähän isompana sitten. :)

  Jos kiinnostaa niin käy kurkkimassa meitä; http://perhearkea-anna.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Heii, kiva kun löysit tänne! :) Toivottavasti viihdyt mun juttujeni parissa.

  Niin on, ja se on tosiaan aina ahkerasti leikeissä mukana. Voin kyllä suositella tuota lämpimästi, ja kannattaa tutustua muihinkin KidKraftin nukkekoteihin, näitä nimittäin löytyy todellakin toinen toistaan upeampia, ;)

  Ja tuun kurkkimaan!

  VastaaPoista

a penny for your thoughts