Kaksplus.fi


8. tammikuuta 2015

Kasmir

Edellisessä postauksessa mainitsinkin, että meidän perhe sai viime kuussa lisäystä, kun tämä pieni ja karvainen otus neulan terävine kynsineen kotiutui meille. Saanko siis esitellä, tässä meidän kisuvauvamme Kasmir!


Meillä oli ollut puhetta jo pidemmän aikaa, että kissa tai koira olisi kiva lisäys tähän perheeseen. Jeremias oli enemmän koiran kannalla, Sofia taas oli halunnut kissan pienen ikuisuuden verran, ja minä olin siinä sitten kahden vaiheilla.
Joulukuussa eräs tuttu laittoi Facebookissa viestiä ja kysyi, että tahdottaisiinko me kissanpentu. Ei siinä sitten montaa tuntia enää mietitty, kun päätettiin antaa tälle pienelle karvapallolle koti. Viiden päivän kuluttua, tasan 12 viikkoisena hän sitten saapui, ja vietti ensimmäisen päivän uudessa valtakunnassaan makuuhuoneen lipaston alta tarkkaillen uusia alamaisiaan. Nopeasti Kasmir kuitenkin kotiutui, ja on jo kietonut meidät kaikki kolme käpälänsä ympärille.

Kasmirin mielestä paras paikka nukkua, on minun ja Jeremiaksen välissä, tai jomman kumman naaman päällä. Mielipuuhaa on meikäläisen herättäminen keskellä yötä iskemällä neulan terävät kyntensä mun takapuoleeni, sekä yleinen kaaoksen aiheuttaminen. Ei pelkää pitää kovempaakin ääntä, jos kokee ettei saa tarpeeksi rapsutuksia ja huomiota osakseen.

On se ihana.

6 kommenttia :

 1. Voihh on se ihana! Toi toka ja kolmas kuva on niin <3!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JEP, tekisi mieli vaan pussailla ja halia sitä koko ajan. <3

   Poista
 2. Voi mikä söpöliini! Aina välillä haaveilen toisesta kissasta, mut opetin Janen joskus ihan vahingossa kunnon diivaks, joten ne haaveet häviää joka kerta, kun toi ei saa mitä haluaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks ookki! Mä oon vaan ihan surkeena täällä kun toinen kasvaa niin nopeasti! :D <3

   Poista
 3. Onpa kauniita kuvia. Onko sulla uusi kamera tai objektiivi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) No uusi ja uusi, ostettu viime vuoden keväänä, ja samalla objektiivilla kuvailen edelleen, vaikkakin houkuttaisi ostaa pari uutta!

   Poista

a penny for your thoughts