Kaksplus.fi


7. toukokuuta 2015

Vihdoinkin kotona! (ennen ja jälkeen kuvia kylpyhuoneesta)

Tai siis, ollaanhan me oltu kotona jo kaksi viikkoa. Kaikki aika vain on mennyt siivoamiseen, sillä remonttipölyä löytyi ihan kaikkialta, ja olihan mun pakattava talviset muumimukit ensi talvea odottamaan, ja kaivettava kesäiset jo esiin! Siivoamisesta kun päästiin, alkoi armoton valmistautuminen ja leipominen Sofian syntymäpäiviä varten. Tekemistä on siis riittänyt, eikä koneen avaamiselle ole löytynyt aikaa ennen tätä päivää.

Ensimmäiset fiilikset kun pääsi takaisin kotiin ja omaan sänkyyn nukkumaan, olivat sanoinkuvaamattomat! Sitä fiilistä ei pysty mitenkään pukemaan sanoiksi. Koti tuntui muutenkin taas kaikin puolin mielekkäämmältä, ja kaiken näki jollakin tapaa ihan uudessa valossa. Se fiilis tosin meni jo, ja kauhea uudistamisen/sisustamisen tarve iski jälleen. Ainakin uusia sohvatyynyjä meidän on ostettava asap! Mutta, palataan kuitenkin siihen oleelliseen, eli kylpyhuoneeseen!


Ero entisen ja nykyisen välillä on ihan mieletön! Mä en unelmissanikaan kuvitellut, että tuosta pienestä kopperosta saisi toimivan kylpyhuoneen. Vaikka kylpyhuoneessa on periaatteessa nyt enemmän tavaraa kuin aikaisemmin, on se silti paljon isomman oloinen. Esimerkiksi aikaisemmin ollaan jouduttu säilyttämään meidän likapyykkikoria muissa huoneissa, mutta nyt sekin mahtuu fiksusti kylpyhuoneeseen pesukoneen eteen. Kaikista parasta on kuitenkin uudet ihanat kattovalaisimet, sillä peilikaappien loisteputkilamput on ihan karseita. Tai parasta on ehkä sittenkin allaskaappi, tai tuo uusi suihkukaappi. Vanha oli kamala, siis aivan kamala. Miten ihanaa ettei enää tarvitse hinkata homelaikkuja kaakeleiden saumoista kerran viikkoon kahden tunnin ajan hammasharjalla. Huh huh, mä oon edelleen ihan fiiliksissä ja hymyilen joka kerta leveästi mennessäni kylpyhuoneeseen.
Jos nyt yrittämällä yritetään etsiä tästä uudesta kylpyhuoneesta jotakin negatiivista, niin ne on nuo suihkukaapin kirkkaat lasit. Nimittäin suihkussa käydessä tulee aina hetkellisesti sellainen olo, kuin seisoisi alasti akvaariossa. Heh heh. Ja jos asunto olisi meidän oma, oltaisiin me ehkä haluttu jotakin hieman erilaisempaa.

Mutta jee, me tykätään ja me ollaan niiin tyytyväisiä!

4 kommenttia :

 1. Hyvin toteutettu! Mä tässä paraikaa muutan myös putkirempan jäljiltä takaisin kotiin. Ois sitä iloa kun on uusi toimiva kylppäri ja ensi viikolla saan keittiönkin kasaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä! Kokonaisuus on oikein toimiva. :)
   Se ilo ja onni on kyllä niin mieletön! Onnea kotiin paluusta, ja toivottavasti keittiöstäkin tulee mieluisa. :)

   Poista
  2. Eiköhän siitä sitten kun valmiiksi joutaa. Eilen koottiin suurin osa, tänään jo kävin IKEAssa tilaamassa etusarjat kun päätin vaihtaa yhden kaapin laatikoihin :P

   Poista

a penny for your thoughts