Kaksplus.fi


24. marraskuuta 2015

Elossa


Tosin, kovin eläväinen olo minulla ei ole ollut. Oikeastaan melkeinpä heti perään kun saatiin kaikki tavarat kannettua uuteen kotiin, ollaan me sairasteltu jokainen vuorollaan. Tai no nämä kaksi muuta ovat, ja minä tunnun kärsivän koko ajan jostakin. Tappavasta väsymyksestä, pitkittyneestä flunssasta, järkyttävästä ihottumasta tai esimerkiksi silmätulehduksesta. Onneksi tässä ollaan kuitenkin jo parempaan päin, ja tuo ensilumen tulo antoi kyllä vähän lisäenergiaa. Ihanaa kun ei ole koko ajan niin kamalan synkkää ja hämärää!

Vaikka muutamat muuttolaatikot on edelleen purkamatta ja kaikki tavarat eivät ole vielä löytäneet omaa paikkaansa, ollaan me kotiuduttu aika kivasti. Ensi viikolla saapuu vauvan huonekalut ja pääsen laittamaan vauvalle omaa nurkkausta, tuskin maltan odottaa! Muutenkin ihan hirveä pesänrakennusvietti päällä just nyt. Pää suorastaan pursuaa täynnä kaikkia ihania ideoita ja ajatuksia tämän uuden kodin suhteen, ja ajattelinkin tehdä muutamia inspiraatiokarttoja. Kiinnostaako teitä sisustushaaveilu/inspiraatio aiheiset postaukset?

Vauvakin voi ja kasvaa hyvin. Meillä oli tänään neuvolalääkäri, johon velvoitettiin molempia vanhempia osallistumaan. Lisäksi sain jo heti ensi viikolle uuden ajan terveydenhoitajalle, tosin en niin mukavissa merkeissä. Joudun nimittäin ainakin jonkin aikaa mittailemaan verensokeria. Tästä, ja muista raskauteen liittyvistä kuulumisista kuitenkin lisää myöhemmin tällä viikolla, raskausviikko -postauksessa.

Tähän hätään ei nyt muuta! Ajattelin vain tulla blogin puolelle huikkailemaan, että täällä ollaan edelleen, ettei veny liian pitkäksi tämä tahaton blogitauko. Tällä hetkellä näitä kuulumisia kannattaa seurata instagramin puolelta kuvien merkeissä, taikka spanchatin kautta johon olen salakavalasti koukuttunut. Molemmista löydätte nimellä rudivaan.
Me ryhdytään nyt Sofian kanssa ruoan laittoon, ja saatetaanpa tehdä joulutorttujakin jälkkäriksi! Tekis meinaan vähän mieli... Terveiset nimim. pahemman luokan sokerihiiri.

1 kommentti :

a penny for your thoughts