Kaksplus.fi


1. tammikuuta 2016

Uuden vuoden aatto


Taakse jäi vuosi 2015, ja tässä mennään rauhallisin mielin kohti sitä, mitä tuleva vuosi meille tuo tullessaan. Vuosi 2016 on ainakin lähtenyt käyntiin huomattavasti paremmissa merkeissä kuin edeltäjänsä, ja uskallan toivoa, että alkaneesta vuodesta myöskin tulee parempi. Viime vuoden vastoinkäymisistä riittäisi nimittäin jaettavaksi vaikka useammallekin vuodelle. Pidempään lukeneet muistavatkin varmasti mm. pitkään venyneen kylpyhuoneremontin ja evakossa asumisen, sekä taistelun kuoriaisia vastaan. Ei vastaavanlaisia kommelluksia vuodelle 2016, kiitos.

Me juhlittiin vuoden vaihtumista ihan rennosti kotona perheen kesken. Syötiin hyvin ja kippisteltiin pommacilla. Rakenneltiin joulupukin tuomia uusia lego-rakennuksia, sekä pelattiin uusia lautapelejä. Kävi meillä vieraitakin, sekä valettiin tietysti tinaa ja käytiin katsomassa meidän kaupungin ilotulitus. Ensimmäistä kertaa annettiin Sofiallekin lupa valvoa keskiyöhön asti, ja käytiin vielä vuoden vaihtuessa ulkona katsomassa yhdessä raketteja. Omia ei ostettu eikä ammuttu tänäkään vuonna, sillä edelleenkin musta tuntuu hullunkuriselta ajatus ampua satoja euroja savuna ilmaan taivaalle.
Aamulla nukkuttiinkin kaikki piiitkään, ja ollaan otettu rennosti koko päivä. Viikonloppuna olisi tarkoitus korjailla unirytmiä ja valmistautua arkeen. Arki onkin jo erittäin tervetullutta, johan tässä on nimittäin juhlittu jo ihan riittävästi.

Mä toivotan vielä erittäin hyvää ja onnellista uutta vuotta teille kaikille lukijoille! ♥ Missä merkeissä ja millä mielellä teillä on juhlittu ja otettu uusi vuosi vastaan?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

a penny for your thoughts