Kaksplus.fi


3. kesäkuuta 2016

Kiitos eskaritädeille!

Pieni haikeushan tässä iskee, kun meidän eskarilainen onkin kesäloman jälkeen jo koululainen. Niin se aika rientää! Sofian eskariryhmässä on neljä aivan ihanaa tätiä, ja me haluttiin heitä muistaa, sekä kiittää tästä kuluneesta vuodesta.


Törmäsin pata porisee -blogissa (suosittelen tutustumaan, blogi täynnä herkullisia reseptejä) aivan ihastuttavaan ideaan, nimittäin yksinkertaisiin yrttipurkkeihin! Me maalattiin neljä säilykepurkkia valkoisiksi, ja sidottiin ympärille koristeeksi letitettyä juuttinarua. Facebookista löytyy MinäIte-sisustuskuvat, josta tilasin nuo ihanat etiketit "kiitos kun autat minua kasvamaan". Sofian vaihtaessa koulua, olisi mennyt aikamuoto ollut ehkä hieman osuvampi, mutta mä ihastuin näihin niin kovasti, että oli vain pakko tilata.
Kahdelle meidän lempitädille tilattiin samasta paikkaa vielä tuommoiset magneetit "on oltava suuri sydän jotta pystyy opettamaan pieniä mieliä". Kuinka ihastuttavat!
Lisäksi laitettiin vielä herkullisen basilika-sitruunalimonadin resepti jokaiselle, joka raikkautensa vuoksi sopii mainioiksi juotavaksi näille kesähelteille. Toivottavasti nämä olivat mieluisa muistaminen! :)

4 kommenttia :

a penny for your thoughts