Kaksplus.fi


29. kesäkuuta 2016

Milja 3kk

Beibi on ensi viikolla jo 4 kuukautta, joten nämä 3 kuukauden kuulumiset tulee aikamoisella viiveellä. Tämä jäi luonnoksiin pyörimään kun en niskajumin vuoksi jaksanut konetta avata ja käydä kuvia läpi, mutta haluan tämän nyt kaikesta huolimatta julkaista. Jää ainakin jonkinlaista dokumenttia muistoksi näistä ajoista. Teksti on kirjoitettu 7.6 meidän neuvolan jälkeen.

Pointellehaalari - H&M | headwrap - H.Valkama

Meillä oli tänään neuvola, ja saatiin ensimmäiset rokotteet. Vauvalla tuli itku, ja äidilläkin melkein. Onneksi isä oli mukana pitämässä sylissä, ja pistoksien jälkeen Milja rauhoittui nopeasti äidin syliin kun sai tissin suuhunsa. Huh, selvittiin siis. Sitten vain odotellaan, että tuleeko meille rokotteista mitään jälkioireilua.
Saatiin taas kehuja siitä, miten söpö tyttö meillä on. Kiinteiden aloittamisesta meillä ei ollut vielä mitään puhetta, sillä Milja kasvaa ihanteellisesti rintamaidolla. Hyvä niin, sillä mä olen haaveillutkin täysimettäväni Miljaa sen 6kk, jonka jälkeen voitaisiin pikkuhiljaa kokeilla sormiruokailua.

paino 6890g (6430g)
pituus 62,8cm (61,3cm)
py 41,7cm (40,7cm)
Suluissa viime käynnin mitat.


Kuten kuvistakin voidaan päätellä, niin nyrkki maistuu hyvälle. Koko ajan suusta löytyy joko oma nyrkki, tai äidin rinta. Purulelut ei maistu, mutta jos satutaan saamaan luja ote pehmolelusta, niin sekin näyttää maistuvan erittäin hyvälle.
Meillä vierastetaan! Auta armias jos joku muu kuin äiti, isä tai sisko uskaltautuu tulemaan lähelle ja juttelemaan. Tai yrittää ottaa syliin. Alkaa hirveä poru jolle ei meinaa tulla millään loppua. Neuvolatätikin oli pelottava, vaikka aikaisemmin hänellekin on juteltu ja hymyilty iloisesti.
Yrittää edelleen kovasti kääntyä selältä vatsalleen, ja hermostuu kun ei vielä ole ymmärtänyt, että miten sen toisen käden oikein saa itsensä alta pois.
Mahalla ollessaan taas hermostuu, kun ei vielä pääse eteenpäin. Potkii ilmaa ja yrittää repiä käsillään itseänsä eteenpäin. Kovan ärjymisen ja ähinän saattelemana. Toistaiseksi meillä mennään vain oman napansa ympäri, aina kun äiti kääntää selkänsä eikä ole todistamassa tätä.
Isosisko on ihan huippu tyyppi! Sen tekemisiä on kiva seurailla ja sen jutut naurattaa lähes aina. Muutenkin Milja on kova tyttö naureskelemaan, ja omasta äänestä on löydetty jo ihan uusia ulottuvuuksia.
Nukkumisen kanssa on ollut vähän hankaluuksia. Öisin kyllä nukutaan edelleen, mutta yöunille nukuttaminen vie sen pari tuntia aikaa (nukutan rinnalle josta siirrän omaan sänkyyn), ja päiväunille neiti ei meinaa käydä ollenkaan. Hän nukkuu vain noin vartin pituisia pätkiä sylissä.

8 kommenttia :

 1. Kyllä hän on söpö!
  Tiita

  VastaaPoista
 2. Niin mahdottoman suloinen tyttö♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kyllä on hymy aina herkässä kun häntä katsoo. <3

   Poista
 3. Niin ihana toi rusettipanta! 😍 onks se siis H&M:ltä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, vaan se on Facebookin kautta eräältä Hennalta tilattu, joka näitä ompelee. :) Olin merkinnyt vähän huonosti tuohon kuvan alle.

   Poista

a penny for your thoughts