Kaksplus.fi


2. syyskuuta 2016

Arkeen paluuta ja festarointia

Moi vaan moi! Ja jälleen kerran edellisestä postauksesta on aivan huomaamatta vierähtänyt jo pidempi tovi. Monesti mun on pitänyt tulla kirjoittelemaan, mm. esikoisen koulun alkamisesta ja siihen liittyvistä fiiliksistä, siitä imetyksestä ja kiinteiden aloituksesta, ja vaikka mistä.. Mutta iltaisin kun kaikki arkiset askareet on saatu tehtyä, en mä ole jaksanut avata bloggeria, vaan sen sijaan olen tuijottanut Bonesia kunnes olen ruvennut pilkkimään ja käynyt itsekin nukkumaan.


Täällä on siis totuteltu uudenlaiseen arkeen, kun esikoinen aloitti muutama viikko takaperin koulutaipaleensa. Arki on ollut hektistä, ja ollaan Miljan (ja tietysti Sofian) kanssa totuteltu tässä uuteen vuorokausirytmiin. Samassa rytäkässä ollaan Miljan kanssa sairasteltu ja vihdoinkin ollaan molemmat täysin terveitä. Niin, ja ettei elämä kävisi liian tylsäksi, joka viikkoisen siivouksen sijasta mä pistinkin koko kämpän suurempaan kaaokseen, kun rupesin siirtelemään huonekaluja, sekä vaihdettiin meidän makuuhuoneita esikoisen kanssa päikseen. Lisäksi tässä on ollut muutamat DIY-projektit joista tulee juttua tänne bloginkin puolelle, kunhan saan kuvat käytyä läpi. Näihin kuluneihin viikkoihin mahtuu siis vaikka ja mitä!

Ennätin käymään viime viikonloppuna myös Helsingissä, ystäväni Riikan luona. Meillä oli liput We love the 90's festareille, ja käytiin siellä vähän fiilistelemässä. Mun iltani loppui melkein heti E-Typen keikan jälkeen, kun väsymys ja päänsärky veivät voiton. Toisaalta ei haittaa, eipähän ollut sunnuntaina niin karsea olo, ja pääsin hyvissä ajoin kotiinkin. Täytyy kuitenkin todeta, että oli kyllä rentouttavaa päästä viettämään vähän omaa aikaa Heinolan rajojen ulkopuolelle, ja mikä parasta, nukkumaan ilman yöheräilyjä! Mun sisäinen kelloni ei kuitenkaan ollut vaihtanut vapaalle, sillä sunnuntai aamuna heräsin ensimmäisen kerran jo kello kuuden aikaa, ihan pirteänä.. Onneksi unta riitti kuitenkin, ja sain vielä muutaman tunnin verran nukuttua ennen kotiin paluuta. Kerkesi siinä alta vuorokaudessa jo koti-ikäväkin iskeä!

Tämä oli nyt tämmöistä sillisalaattia, pikaiset kuulumiset vähän sieltä ja täältä. Me käydään nyt Miljan kanssa päiväunille ennen kuin koululainen pääsee kotiin, ja ryhdytään sitten yhdessä tekemään omenapiirakkaa, kun anoppikokelas toi meille eilen kassillisen omenia. Tiedossa on rauhallinen viikonloppu tyttöjen kanssa, kun Jeremias on viikonlopun kiinni töissä. Toivottavasti säät hellisi, ja saataisiin vielä nauttia ihanasta auringonlämmöstä! Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille, palaillaan taas pian.

2 kommenttia :

  1. Ooot tosi kaunis tossa kuvassa! :) Aika hurjaa jotenkin, että siula on jo noin iso tuo toinen tyttö, että on koulussa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon Paprika! <3 Ja sanos muuta, tuntuu itsestänikin kovin hurjalta ja välistä jopa ihan utopistiselta. :D

      Poista

a penny for your thoughts