Kaksplus.fi


26. syyskuuta 2016

Pilviä ja pastelli kolmioita (sis. Linkin arvontaan)

Yhteistyössä MaxPlay


Me ollaan asuttu tässä nykyisessä kodissa jo melkein vuosi. Huonekalut ovat löytäneet oman paikkansa, mutta siihen se sitten jää. Meidän koti on ollut kamalan vaisu. Toimiva, mutta persoonaton.
Ollaan kuitenkin pikkuhiljaa ruvettu saamaan tätä meidän näköiseksi, ja kodikkaaksi. Vielä tässä on paljon laittamista, mutta pikkuhiljaa ajattelin ruveta esittelemään pieniä yksityiskohtia meidän kodista. Sisustaminen taitaa kyllä olla sellainen never ending story - enkä tiedä tuleeko tästä koskaan ns. valmista, mutta jahka saadaan tätä vielä himpun verran laitettua, voisin mä esitellä meidän nurkkia ihan videonkin muodossa.

Jo ihan pienillä jutuilla saa tuotua lisää kodikkuutta ja piristettyä vaisua ilmettä ihan hurjasti. Sen todisti esimerkiksi MaxPlayltä saapunut paketti tuossa jonkin aikaa sitten. Mitä se paketti sitten piti sisällään?


Tresxics:n kolmion muotoisia seinätarroja pastellin sävyissä, jotka me valittiin yhdessä Sofian kanssa hänen huoneensa toiselle pitkälle seinälle. Nämä piristi heti Sofian huoneen ilmettä, joka on tällä hetkellä suurimman muutoksen alla, kun yritetään saada pienestä huoneesta toimiva koululaisen huone. Niin iso tyttö jo, mutta ei kuitenkaan. Näitä seinätarroja olisi pastillin sävyssä löytynyt myös pyöreinä, mutta me tykättiin enemmän näistä kolmioista. Jos äiti olisi saanut päättää asiasta aivan yksin, koristaisi Sofian huoneen seiniä tällä hetkellä nämä ananakset. Mitenhän nuo sopisi aikuisten makuuhuoneeseen? Tosin voi olla, että Jeremias ei antaisi mun noita meille tilata..

Seinätarrojen lisäksi mä tilasin Tresxics:n suloistakin suloisemmat seinäkoukut eteiseen naulakoksi lasten vaatteille. Paketissa tuli kaksin kappalein noita pilven muotoisia seinäkoukkuja, sekä 20 kappaletta pisaran muotoisia seinätarroja. Mä olisin tahtonut saman värisenä yhden ison pilvikoukun, mutta ne olivat juuri sillä hetkellä valitettavasti loppu varastosta. Enää ei kyllä haittaa, sillä nämä kaksi pientä sopivat mielestäni paljon paremmin meidän eteiseen. Nämä on niin kivan näköiset, että menevät tyhjänäkin söpöstä sisustuselementistä.


Lisäksi MaxPlay lähetti meille KP DESIGN valkoisen pilvitabletin. Sopii todella kivasti meidän uuden ilmeen saanneen pirttikaluston kaveriksi, ja tämä tuli todellakin tarpeeseen. Me ollaan Miljan kanssa jo tovi syöty kiinteitä, ja tällä viikolla ruvetaan vähitellen opettelemaan syöttötuolissa istumista. Kun tuo pieni termiitti pääsee sormiruokailemaan, uskoisin että sotkun määrä on taattu. Nämä pöytätabletit eivät värjäänny, ja ne on todella helppo pitää puhtaana. Meidän kissalla on tämä sama pöytätabletti mutta mustana, ruokakuppien alustana. Nämä on niin söpöjä!

Jos sä muuten tykkäät KP DESIGN:n pöytätableteista ja tahtoisit itsellesi oman, niin kannattaa mennä instagramiin n y t. Siellä nimittäin on käynissä arvonta mun profiilissa, jossa joku teistä voittaa itselleen vapaavalintaisen KP DESIGN:n pöytätabletin. Tasapuolisesti arpaonnea kaikille, sekä ihanaa alkanutta viikkoa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

a penny for your thoughts